Mängi «Punamütsikese» raadiomängu!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukuteater mängib etendust "Jänes js punamütsike".
Nukuteater mängib etendust "Jänes js punamütsike". Foto: arhiiv

Esmaspäeval tähistatakse Euroopa keeltepäeva ja sel puhul korraldas Vikerraadio koostöös Euroopa Komisjoni Eesti esindusega «Punamütsikese» keeltemängu.

Kuulake lõike muinasjutust «Punamütsike» Euroopa Liidu 12 ametlikus keeles ja arvake ära, milliste keeltega on tegu. 
Mäng algas esmaspäeva hommikul kell 7.00 Vikerraadio kodulehel (http://vana.vikerraadio.err.ee/saade/punamutsike/), vastuseid saab saata kella 15.00-ni. Mängust tehakse kokkuvõte ja auhinnad loositakse välja kell 16.15 algavas pärastlõunaprogrammis «Stuudios on Sten Teppan».

Peaauhinnaks on Euroopa Komisjoni Eesti esindus pannud välja Lenovo tahvelarvuti, mis loositakse välja nende mängijate vahel, kes kõik keeled õigesti ära arvasid. Kõige esimesena õigesti vastanu saab auhinnaks 50-eurose raamatupoe kinkekaardi. Veel loosime kinkekaardid välja õpilaste ja kõikide osalejate vahel.

Kõiki ametlikke keeli saab tegelikult näha ja kuulata ELi veebilehel https://europa.eu/european-union/about-eu/figures/administration_en

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles