Mötley Crüe viimane kontsert Eestis kinolinal!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mötley Crüe
Mötley Crüe Foto: promo

13. oktoobril jõuab Forum Cinemase kinodesse Tallinnas ja Tartus legendaarse rokkbändi Mötley Crüe suurejooniline lõppkontsert «The End», mis leidis aset 31. detsembril 2015 Los Angeleses ning pani punkti bändi karjäärile.

Forum Cinemase programmispetsialisti Henryk Johan Novodi sõnul näevad Mötley Crüe kontserfilmi «The End» (“Lõpp”) bändi fännid samaaegselt kinodes üle kogu maailma, alustades Suurbritanniast ja Euroopast ning lõpetades Lõuna-Ameerika, Austraalia ja Jaapaniga.

«Mötley Crüe kontsertfilmi näidatakse suurtel ekraanidel vaid ühe korra, mis teeb linastusest unikaalse sündmuse terve maailma mastaabis. Kuna sugugi kõigil ei olnud võimalik nende lõppkontserti kohapeal nautida, saavad Crüe fännid nüüd viimast korda vaadata kogu üritust suurel ekraanil. See on sõna otseses mõttes ühe legendaarse muusikaajastu lõpp» lisas Novod.

31. detsembril 2015 lõpetas legendaarne rokkbänd Mötley Crüe oma 35-aastase turneekarjääri suurejoonelise lõppkontserdiga Staples Centeri kontserdihallis oma kodulinnas Los Angeleses, Californias. Kontsert toimus vaid 10 miili kaugusel Sunset Stripist, kust ansambli kurikuulsalt dekadentlik karjäär kunagi alguse sai. Väljamüüdud saali suureks vaimustuseks kandis bänd ette ka sellised megahitid nagu «Kickstart My Heart», «Girls, Girls, Girls», «Home Sweet Home» ja «Dr. Feelgood».

Mötley Crüe / Promo
Mötley Crüe / Promo Foto: promo

Lisaks suurejoonelisele kontserdisalvestusele saavad fännid kinoekraani vahendusel elada kaasa ka eksklusiivselt kinopublikule mõeldud kaadritele bändi viimase maailmaturnee lavatagusest elust.

Kaheaastane Mötley Crüe viimane kontserdituur kestis kaks aastat, mille jooksul jõudis bänd esineda viiel kontinendil. Kokku andis Mötley Crüe tuuri jooksul 164 kontserti.

Mötley Crüe / Promo
Mötley Crüe / Promo Foto: promo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles