See on linna parim lõunapakkumine!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Farnan
Keith Farnan Foto: promo

«Hmm, kõht on tühi. Kuhu täna lõunale minna?» See on tegelikult tööinimese põhiküsimus.

Neljapäeval ei pea pikalt mõtlema. Parim päevapakkumine on eriüritus Lunch & Laugh, mis nagu nimigi ütleb, seob omavahel lõunasöögi ja naeru ja seda kõike naeruväärse 9 euro eest. Valida saab kahe vrapi vahel (vegani või kana), joogiks on värskes õhus puuokstel kasvavatest puuviljadest tehtud  õunamahl ning nalja eest vastutavad kolm väga head koomikut: oma poisid Kaarel Nõmmik ja Tigran Gevorkjan ning väliskülaline Keith Farnan Iirimaalt.

Tallinn Comedy Festivali korraldaja Andrus Purde selgitab: «Tööinimesel Tallinnas on kogu aeg kiire. Harva jõutakse lõunale, veel harvem meelt lahutama. Tegime siis kontorirahvale ürituse, mis need kaks asja omavahel ühendab. Eriti suured rööprähklejad võivad Lunch & Laughi ajal ka meili lugeda ning lepinguid digiallkirjastada.»

Lunch & Laugh toimub südalinnas LHV panga kliendikontoris, Tartu mnt 2. Kaarel Nõmmik ja Tigran Gevorkjan esinevad eesti keeles, Keith Farnan inglise keeles. Üritus kestab ca 50 minutit (ka koomikutel algab 15.00 strateegiakoosolek).

Muuseas, Keith Farnan kuulub nende väheste koomikute hulka, kes panevad su ühtemoodi nii kaasa naerma kui ka kaasa mõtlema. Tema materjal on päevakajaline ning vahel ka poliitiline, aga ta kannab seda ette iirlaslikult kergelt. Farnan on üles astunud klubides, festivalidel ja telestuudiotes Montrealist Hong Kongini, rääkimata Euroopast.

Tallinn Comedy Festivali korraldavad Teater Point, Komeediklubi ja Kinoteater.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles