Varssavi filmifestivalil tutvustatakse esmakordselt «Mandariinide» režissööri uut filmi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Gruusia mängufilm «Munk»
Eesti-Gruusia mängufilm «Munk» Foto: Kaader filmist

Varssavi rahvusvahelisel filmifestivalil tutvustatakse täna esmakordselt «Mandariinide» tegijate poolt peagi valmivat uut mängufilmi «Munk». Filmi režissöör on Zaza Urushadze, produtsent Ivo Felt. Film valmib Eesti-Gruusia koostööna.

Filmi müügiagent on Berliinis baseeruv firma Picture Tree International. «See on haarav ja paeluv lugu, millel on suur rahvusvaheline potentsiaal. Meil on äärmiselt hea meel teha koostööd sedavõrd erakordse režissööriga, kui seda on Zaza Urushadze» ütles Andreas Rothbauer – ettevõtte asutaja ja omanik.

Esimest promoklippi filmist «Munk» näidatakse võimalikele ostjatele 14. oktoobril Varssavi filmifestivalil. Samalt festivalilt sai tuule tiibadesse Zaza Urushadze ja Ivo Feldi eelmine ühine film «Mandariinid».

«Munk»on lugu endisest filmirežissöörist, kes alustab Gruusia väikekülas uut elu preestrina. Sündmused hakkavad hargnema, kui mees kohtab kohalikku muusikaõpetajat Lilyd, kes näeb välja täpselt nagu Marilyn Monroe.

Võtted toimusid juunis ja juulis Gruusias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles