«Elavate surnute» uus hooaeg toob mängu sarja ajaloo suurima pahalase

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elavad surnud tulevad taas.
Elavad surnud tulevad taas. Foto: Kaader sarjast

Menusarja «Elavad surnud» seitsmenda hooaja esimene osa esilinastub Eestis FOX-kanalil juba nädala pärast, 24. oktoobril - vähem kui 24 tundi pärast maailma esilinastust.

Telekanali teatel on sarja tegijad lubanud, et uus hooaeg toob palju ootamatuid süžeekäike, kus ükski peategelastest ei ole kaitstud surma eest.

Näitleja Andrew Lincolni sõnul kohtuvad peategelased seitsmendas hooajas seni suurima pahalasega. «Peategelane Rick mängu enam ei juhi. Kuuenda hooaja lõpus võtab selle rolli üle Negan, mistõttu keegi ei või olla kindel, et ta sellest eluga pääseb. Vaatajad võivad olla kindlad, et seitsmes hooaeg toob murdelisi sündmusi, mis muudavad kogu sarja käekäiku,» lubas Lincoln pressiteate vahendusel.

Rahvusvahelise uuringu Global Average Demand järgi on «Elavad surnud» maailma populaarseim telesari. Sari on juba viimased neli aastat kõrgeima vaadatusega draamasari 18-49 aastaste seas. Sarja eelmist, kuuendat hooaega jälgis võrreldes varasema hooajaga koguni 37 protsenti rohkem inimesi. 

Emmydega pärjatud õudusdraama põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning räägib ellujäänutest, kes politseinik Rick Grimesi juhtimisel proovivad leida turvalist kohta võimu võtnud zombide maailmas.

Sarnaselt varasematele hooaegadele linastub ka seitsmes hooaeg kahes jaos: esimesed kaheksa osa jõuavad eetrisse alates 24. oktoobrist ja ülejäänud kaheksa alates 2017. aasta veebruarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles