FoRevo mälestuskontserdi piletitulu läheb vähiravifondile

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revo Jõgisalu (1976-2011).
Revo Jõgisalu (1976-2011). Foto: Aivo Kallas (MFM Records OÜ)

Homme toimub kuues heategevuslik mälestuskontsert «FoRevo». Von Krahlis mälestavad varalahkunud muusikut Revo Jõgisalu Genka & Paul Oja, Sammalhabe, Val Tvoar, 5Miinust ja Küttebänd. Kogu piletitulu läheb MTÜle FoRevo ja annetatakse pärast vähiravifondile «Kingitud Elu». 

«Muusika on alati olnud see, mis inimesi seob ja loob ka mälestusi, ka Revo oli suuremat sorti melomaan,» lisas Sikk. «Kontserdil meenutatakse alati südamlikke momente minevikust, mis tekitavad  sooja tunde. Esinejaid valime ikka ja alati meeldivuse järgi ning kutsume esinema neid, kes just täna muusikaturul aktiivsed ja huvitavad.»

MTÜ FoRevo loodi 2011. aastal nahavähivormi melanoomi tõttu lahkunud Revo Jõgisalu mälestuseks ja eesmärgiga juhtida noorte tähelepanu oma tervisele, selle hoidmisele, propageerida tervislikke eluviise ning toetada noortekultuuri.

«Üritame igal aastal oma piskut erinevate ettevõtmiste vahel jagada, et ka ennast arendada ning oma tegevust laiendada. Kui kuulsime vähiravifondi «Kingitud Elu» suve lõpu kurba uudist, et raha on lõppenud, aga abivajajaid palju, saime mõtte käed lüüa ja oma abi pakkuda,» ütles Postimehele heategevuskontserdi korraldaja Merle Sikk.

Melanoomiravi on üks kallimaid, «Kingitud Elu» on viimase kahe ja poole aasta jooksul rahastanud kümnekonna melanoomipatsiendi ravi.

MTÜ FoRevo teeb koostööd ka noorteorganisatsiooniga Dermtest, mis on loonud telemeditsiinilise teenuse esmatasandi tervishoiutöötaja ja dermatoloogi vahel, et võimaldada sünnimärkide kontrollimise teenust patsiendile elukoha lähedal.

FoRevo heategevuslik mälestuspäev algab juba kell 12.00 traditsiooniks saanud saalijalgpalliturniiriga Õismäe Sportmängude Hallis (Ehitajate tee 141). Võistluses osalevad Revo Jõgisalu sõbrad-tuttavad, motomehed ja muusikud. Üritus on publikule tasuta

«FoRevo» heategevuslik mälestuskontsert toimub homme, 22. oktoobril Von Krahlis. Uksed avatakse kell 21.00. Kontserdil on vanusepiirang 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles