Ojari ja Teetamm said stipendiumi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leida Rammo Linnateatri fondi stipendiumid pälvisid Indrek Ojari ja Külli Teetamm.
Leida Rammo Linnateatri fondi stipendiumid pälvisid Indrek Ojari ja Külli Teetamm. Foto: Siim Vahur

Leida Rammo Linnateatri fondi stipendiumid pälvisid Külli Teetamm ja Indrek Ojari

Leida Rammo andis üle omanimelise Linnateatri fondi esimesed kaks stipendiumi. Rammo valikul pälvisid stipendiumid Linnateatri näitlejad Külli Teetamm ja Indrek Ojari.

Stipendiumite üleandmiseks kutsus Linnateater kokku ürituse nimega Linnateatri Sõprade Klubi, mille eesmärgiks oli koguda toetusraha Leida Rammo Linnateatri fondile. Stipendiumid suurusega 1000 eurot andis Linnateatri Sõprade Klubis toimunud üritusel välja Leida Rammo isiklikult.

Rammo sõnul pälvis Külli Teetamm preemia eelkõige oma rolli eest Elmo Nüganeni lavastuses «Ma armastasin sakslast», Indrek Ojari aga Vallo Kirsi lavastuse «Hiirtest ja inimestest» rolli eest.

Pidulikule üleandmisele eelnes põhjalik kultuuriprogramm, kus Linnateatri näitlejad esinesid erinevate laulude, proosatekstide ja luulega. Lisaks viidi läbi eelmisel hooajal äärmiselt populaarseks osutunud teatriekskursioone.

Eesti Rahvuskultuuri Fondi alla kuuluv Leida Rammo Linnateatri fond loodi eelmise aasta 20. oktoobril eesmärgiga tunnustada Linnateatrit ja selle loomingulist kollektiivi. Aastaga oli fondi kontole laekunud piisavalt suur summa, et jaotada välja esimesed kaks stipendiumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles