Kuula kohe! Siin on Põhja Konna viimane album täismahus!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Põhja Konn on üles võetud Eesti muusika ja teatriakadeemia stuudios. Kristen Kütner (vasakult), Valter Soosalu, Ott Adamson, Siim Avango ja Jürgen Kütner on naljaviluks oma instrumendid ära vahetanud.
Ansambel Põhja Konn on üles võetud Eesti muusika ja teatriakadeemia stuudios. Kristen Kütner (vasakult), Valter Soosalu, Ott Adamson, Siim Avango ja Jürgen Kütner on naljaviluks oma instrumendid ära vahetanud. Foto: Pressifoto / Evert Palmets

Möödunud aasta novembris singliga «Selle ilma igav kainus» taas ellu ärganud rock-kvintett Põhja Konn avaldab oma esimese kauamängiva 23. novembril, Betti Alveri 110. sünniaastapäeval, kirjutab portaal Rada7.

Heliplaat koondab lugusid bändi varasemast loomingust, kuid selle sisu ja vormi on osaliselt mõjutanud ka soov tähistada 50 aasta möödumist Betti Alveri luulekogu «Tähetund» ilmumisest. Seetõttu on albumi lugude hulgas lisaks Lydia Koidula, Karl Ristikivi, Jakob ja Juhan Liivi poeesidele ning bändiliikmete enda sõnadele kirjutatud loomingule ka Alveri luuletuste viisistusi ning üks instrumentaalpala.

Siin on singel «Tähetund» värskelt albumilt.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad 25. novembril Tartus Genialistide Klubis ja 17. detsembril Tallinnas Von Krahli teatrisaalis. Ansamblist Põhja Konn loe lähemalt ja kuula albumit täismahus siit. Tähelepanu! Album on kuulamiseks veebis vaid täna südaööni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles