Galerii: Maarja Kangro tutvustas oma teost «Klaaslaps»

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Kirjanike Majas toimus täna kirjanik Maarja Kangro raamatu «Klaaslaps» esitlus.

Raamatus «Klaaslaps» räägib Kangro nurjunud lapsesaamiskatsetest ja soovib nõnda kõrvaldada stigmasid raseduse katkestanud, nurisünnitanud või väärarenguga lapse sigitanud vanemailt, vahendas ERRi uudisteportaal. «Kirjutasin seda mingisugusest missioonitundest, sest kui need lood minuga juhtusid, siis ma sain päris palju tuge sellest, kui lugesin inimeste blogidest sarnaste juhtumite kohta,» rääkis ta 10. novembril «Ringvaates». «Kui sa näed, et sa ei ole ainus, siis see annab jõudu sellest välja tulla.»

Autor kinnitas ka, et raamatus on «päris palju juttu ka Ukraina konfliktist, sealsetest oludest pärast Maidani, samuti kultuurilistest eripäradest Itaalia meditsiinis ning pisut on puudutatud ka Eesti ühiskondlikke sündmusi.» Ta lisas, et kuigi enamus sündmusi toimub 2014. ja 2015. aastal, siis põikeid on ka varasematesse aastatesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles