Üllatus! Soome populaarseim bänd annab comeback kontserdi Tallinnas

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haloo Helsinki!
Haloo Helsinki! Foto: Marek Sabogal

Soome viimaste aastate populaarseim bänd Haloo Helsinki! teeb pärast aasta kestnud kontserttegevuse pausi comebacki ja annab 25. märtsil kontserdi Helsingi asemel üllatusena hoopis Tallinnas Saku Suurhallis.  

Möödunud aasta sügisel loomingulise puhkuse võtnud bänd andis täna välja oma uue, kauaoodatud singli «Rakas». Ühtlasi anti teada, et comeback kontsert toimub Tallinnas, 10000 kuulajat mahutavas Saku Suurhallis. Piletid kontserdile tulevad müügile 7. detsembril ehk järgmise nädala kolmapäeval. 

Ansambli laulja ja basskitarristi Elli Haloo sõnul on puhkus bändile hästi mõjunud. «Pärast üheksa aastat kestnud intensiivset tööd ja kaht väljamüüdud kontserti möödunud sügisel Hartwall Arenal olime puhkuse kuhjaga ära teeninud. Nüüd on akud laetud ja tuleme tagasi kontserdiga Tallinnas. Oleme oma fännidele väga tänulikud, et nad on jaksanud oodata. Kontserdi visuaalse poole, produktsiooni ja lavastusega on nähtud palju vaeva. Esitame muusikat meie algusaegadest uue albumini välja.»


Haloo Helsinki! uus, hetkel veel nimetu album on salvestatud peamiselt Berliinis, legendaarses Hansa Studios. 

Haloo Helsinki! on Soomes viimaste aastate populaarseim bänd. Nad on välja andnud viis albumit, mida on kokku müüdud 250 000 koopiat. Nende lugusid on erinevates kanalites kuulatud üle 80 miljoni korra, bändi muusikavideosid vaadatud aga üle 45 miljoni korra. Bänd on saanud kuus muusikaauhinda Emma ja andnud karjääri jooksul üle 650 kontserdi. 

Haloo Helsinki! tuntumad lood on «Beibi», «Kuussa tuulee», «Pulp Fiction», «Vihaan kyllästynyt», «Kiitos ei ole kirosana», «Huuda!», «Maailman toisella puolen», «Vapaus käteen jää» ja «Maailma on tehty meitä varten».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles