Púr Múdd üle pika aja publiku ees

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Púr Múdd esineb täna õhtul klubis Prive.
Púr Múdd esineb täna õhtul klubis Prive. Foto: Pressifoto

Eesti Laulult tuule tiibadesse saanud Púr Múdd astub täna õhtul üle pika aja taas publiku ette. Surfihooaja lõpupeol klubis Prive antakse täispikk kontsert. 

Ansambli liikme Oliver Rõõmuse sõnul algas uue koosluse jaoks trall pihta siis kui Eesti Laul läbi sai. «Me polnud eriti enne koos mänginudki, sõitsime mööda Eestit veidi ringi. Sügisel võtsime SkyPlus'i sügishiti konkursist osa looga «The way it Goes« ja tundus, et sai päris hea lugu ka. Tegelikult endalegi üllatuseks panime selle lõpuks kinni. Saime sellest muidugi kõvasti tuult tiibadesse ja loodame ilusti kevadeks oma esimese albumi valmis saada.»

Kevadel ilmuv albumi iseloomustab Rõõmus kui võimsat elektroonilist-multimeedium tervikut. «Plaanid on meil tulevikuks suured ja ilusad. Kusagilt aga tuleb alustada ja esimesed sammud unistuste täitumise poole astumegi kevadel toimuva vägeva esitluskontserdiga. Meie muusika austajatel on aga juba tänasel kontserdil võimalik uut materjali kuulda,» lubab Rõõmus.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles