Haloo Helsinki! annab publiku nõudmisel Tallinnas lisakontserdi

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haloo Helsinki!
Haloo Helsinki! Foto: Marek Sabogal

Soome üks viimaste aastate populaarsemaid bände, Haloo Helsinki! annab teatavasti 25. märtsil Saku Suurhallis comeback kontserdi. Piletid sellele tulid müügile eile ja kontsert müüdi väga kiiresti välja. Suure huvi tõttu korraldab bänd Tallinnas 24. märtsil ka teise kontserdi, mille piletid tulid müügile täna hommikul kell 10.00. 

Möödunud aasta sügisel loomingulise puhkuse võtnud bänd andis nädal tagasi välja oma uue, kauaoodatud singli «Rakas».

Ansambli laulja ja basskitarristi Elli Haloo sõnul on puhkus bändile hästi mõjunud. «Pärast üheksa aastat kestnud intensiivset tööd ja kaht väljamüüdud kontserti möödunud sügisel Hartwall Arenal olime puhkuse kuhjaga ära teeninud. Nüüd on akud laetud ja tuleme tagasi kontserdiga Tallinnas. Oleme oma fännidele väga tänulikud, et nad on jaksanud oodata. Kontserdi visuaalse poole, produktsiooni ja lavastusega on nähtud palju vaeva. Esitame muusikat meie algusaegadest uue albumini välja.»

Haloo Helsinki! on Soomes viimaste aastate populaarseim bänd. Nad on välja andnud viis albumit, mida on kokku müüdud 250 000 koopiat. Nende lugusid on erinevates kanalites kuulatud üle 80 miljoni korra, bändi muusikavideosid vaadatud aga üle 45 miljoni korra. Bänd on saanud kuus muusikaauhinda Emma ja andnud karjääri jooksul üle 650 kontserdi. 

Haloo Helsinki! tuntumad lood on «Beibi», «Kuussa tuulee», «Pulp Fiction», «Vihaan kyllästynyt», «Kiitos ei ole kirosana», «Huuda!», «Maailman toisella puolen», «Vapaus käteen jää» ja «Maailma on tehty meitä varten».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles