KUMU tõstab uuest aastast piletihindu (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumu 10. sünnipäev 20.02.2016
Kumu 10. sünnipäev 20.02.2016 Foto: Viktor Burkivski

KUMU kunstimuuseum tõstab alates järgmise aasta 1. jaanuarist piletihindu.

Hinnad tõusevad üks kuni neli eurot, mis tähendab siiski 25- kuni 50-protsendilist hinnatõusu.

Kui praegu maksab kõigile näitustele ligipääsu tagav täispilet kuus eurot, siis uuest aastast hakkab see maksma kaheksa eurot, selgub muuseumi kodulehelt. Sooduspileti hind tõuseb neljalt eurolt kuuele, perepileti hind 12 eurolt 16 euroni.

Kaasaegse kunsti näituste täispilet hakkab maksma praeguse kolme euro asemel neli eurot, sooduspilet kahe asemel kolm ja perepilet kuue asemel kaheksa eurot.

Samuti tõstab Eesti Kunstimuuseum ühispiletite hindu oma teistes filiaalides ehk Kadrioru kunstimuuseumis, Mikkeli muuseumis, Niguliste muuseumis ja Adamson-Ericu muuseumis.

Kumu klubikaart, mis võimaldab piiramatut näituste külastustamist aasta vältel, maksab jätkuvalt 30 eurot ja taaslaadimisel 25 eurot.

Tasuta pääseb KUMUsse 18. mail 2017, kui on  rahvusvaheline muuseumipäev ja 20. mail, kui on rahvusvaheline muuseumiöö.

Ühe-euro kolmapäevad, kui pilet maksab üks euro, on järgmisel aastal 15. märtsil, 31. mail, 6. septembril ja 29. novembril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles