Streep ründas Trumpi, Trump ründas vastu (6)

Tiit Tuumalu
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep peab kõnet.
Meryl Streep peab kõnet. Foto: Paul Drinkwater / AP / SCANPIX

Vaat et rohkemgi kui seitse Kuldgloobust võitnud filmimuusikalist «La La Land: California unistused» oli maailmas eile juttu Meryl Streepi tänukõnest, mille ta pidas Cecil B. DeMille'i elutööauhinna saamise puhul.

Nimelt ei pühendanud Streep selles sõnagi oma karjäärile, vaid rääkis otse või kaude ainult Donald Trumpist, nimetamata samas teda kordagi nimepidi.

«Sellel aastal (täpsemalt 2015. aasta novembris – toim) oli üks etteaste, mis mind tõeliselt rabas. [---] See oli hetk, kui inimene, kes soovis istuda meie maa kõige lugupeetumale kohale, jäljendas füüsilise puudega ajakirjanikku, kedagi, keda ta ületab oma privileegidelt, võimult ja vastupanuvõimelt,» ütles ta, pidades silmas 2015. aasta lõpus aset leidnud vahejuhtumit, kus toonane presidendikandidaat Trump mõnitas oma avalikus kõnes New York Timesi reporterit.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles