Helgi Erilaiul algab uus raadiosaade «Heli jälg ajas»

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helgi Erilaid
Helgi Erilaid Foto: ERR

Vikerraadios kõlab alates 15. jaanuarist kord kuus pühapäeva pärastlõunati uus saade «Heli jälg ajas», kus Helgi Erilaid meenutab rokiajastu klassikuid. 

Saatejuhi sõnul on tulekul hulk saateid meistritest, kes on oma loomingus jäänud moevooludest sõltumatuks. Erilaid lisas, et muusikutest saateid teha on tema jaoks lihtne – nende looming on rõõmustavalt raadiopärane. 

«Astugem siis nüüdsest pühapäeviti, ikka kiviste aja jälgede tunnil, rännakut rokiajastu värvikasse ajalukku. Seal on ilmatu hulk väärikaid meistreid, kes on aastakümneid väsimatult, üha kasvava professionaalsusega, moevooludest sõltumatult, kuid ikka ajaga kaasas käies oma laule loonud ja esitanud,» kirjeldas Helgi Erilaid.

Esimene saade 15. jaanuaril on pühendatud Leonard Cohenile. Ees ootavad John Fogerty, Bryan Ferry, Bob Dylan, Johnny Hallyday, Roberto Vecchioni ja paljud teised.

Ülejäänud kolmel pühapäeval rõõmustab kuulajaid nii nagu varemgi imelistest ehitistest kõnelev «Aja jälg kivis». 

«Põnev on rännata mööda aja lugematuid kiviseid jälgi, olgugi kõigi nende paleede ja losside, kirikute ja katedraalide ajalooline suursugusus hääletu,» ütles Helgi Erilaid.

«Heli jälg ajas» ja «Aja jälg kivis» kõlavad Vikerraadios pühapäeviti kell 16.05. Mõlema saate autor on Helgi Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles