Carrie Fisherit ei äratata kinolinal tehnoloogia abil ellu

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (printsess Leia) ja Harrison Ford (Han Solo)
Fotol Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (printsess Leia) ja Harrison Ford (Han Solo) Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA/Scanpix

Disney saatis täna välja pressiteate, milles lubas, et Carrie Fisherit ei hakata tehnoloogia abil filmidesse tooma. Pärast legendaarse näitleja surma hakkas fännide seas kulutulena levima lootus, et Lucasfilms toob ta digitaalsel kujul ikkagi filmidesse tagasi.

«Tavaliselt me sellistele spekulatsioonidele ei reageeri, kuid nüüd tahame teada anda, et kohe kindlasti ei kavatse Lucasfilms luua digitaalseid stseene, kus Carrie Fisher mängib printsess Leiat,» märgiti pressiteates. «Carrie Fisher oli, on ja jääb osaks Lucasfilmsi perekonnast. Ta oli meie printsess ja kindral, aga ennekõike siiski meie sõber.»

Kuulujutud läksid liikvele ilmselt sellest, et viimases filmis «Star Wars: Rogue One» toodi kinolinale 1994. aastal meie seast lahkunud näitlejalegend Peter Cushing. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles