Rakveres juba teine esietendus

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres teatri lavastuses «See kõik on tema» mängivad Tiina Mälberg ja Imre Õunapuu.
Rakveres teatri lavastuses «See kõik on tema» mängivad Tiina Mälberg ja Imre Õunapuu. Foto: Gabriela Liivamägi

Sel reedel esietendub Rakveres teatris «Küllus». Beth Henley näidendi toob lavale Filipp Los Venemaalt ning kunstnikuks on Hardi Volmer. 

Kaks noort naist, Bess ja Macon, kohtuvad juhuslikult postimaja ees. Mõlemal on reisikotid kaasas ja plaan ühine: ajalehekuulutuse kaudu leitud peigmeestega abielluda. Esmapilgul teineteisele kõiges sarnanevatest neidudest saavad abielunaised, naabrid, saatusekaaslased. «Küllus» saadab nelja inimest 25 aasta jooksul. «Külluses» mängivad Ülle Lichtfeldt, Anneli Rahkema, Margus Grosnõi, Tarvo Sõmer, Eduard Salmistu ja Elmar Sats.

Nädal varem esietendus Rakveres eesti kirjaniku Andrei Ivanovi nimekaimu näidend «See kõik on tema», kus täidavad rolli Tiina Mälberg ja Imre Õunapuu. Helen Rekkori lavastus räägib emast ja pojast, kelle vahele on tekkinud ületamatu sein või lõhe ning viimase võimalusena võtab ema ette sotsiaalse eksperimendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles