Estonias avab uksed linna parim džässiklubi

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jazzballett. Maffiabossi naise rollis Marika Muiste
Jazzballett. Maffiabossi naise rollis Marika Muiste Foto: Tanel Meos

26. ja 31. jaanuaril avab Estonia kammersaalis uksed džäss-balleti klubi, kus lavastusgrupp Eesti  Rahvusballeti tantsijate Triinu Leppik-Upkini ja Sergei Upkini ning armastatud džässmuusiku Toivo Undi juhtimisel loob ainulaadse tantsulavastuse.

Hubane klubi on variasutuseks maffiagängi hämarale tegevusele. Paha aimamata satuvad klubisse aega veetma noormees ja neiu, kes tõmmatakse tahtmatult uude põnevasse maailma. Samal õhtul toimub pangarööv. Pahandust on palju, öö aga kestab. Tantsivad Anatoli Arhangelski, Marika Muiste, Marta Navasardyan või Elisabetta Formento, Jevgeni Grib, Daniel Kirspuu või Carlos Campo Vecino, Sergei Upkin ja Helen Bogatch.

Musitseerib džässansambel JBB, solistid on Raul Sööt (tenorsaksofon), Allan Järve (trompet), Aleksander Paal (altsaksofon, sopransaksofon), Rain Rämmal (klaver, süntesaator), Toivo Unt (kontrabass, basskitarr), Toomas Rull (trummid), Martin Trudnikov (akordion) ja Edmunds Altmanis (bassklarnet).

Muusika ja arranžeering on Dainius Pulauskaselt, muusikaline juht ja kaas-arranžeerija on Toivo Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles