Paul Himma lahkub Vene teatri juhi kohalt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Himma
Paul Himma Foto: Peeter Langovits

Vene teatri direktor Paul Himma teatas, et lahkub teatrijuhi kohalt isiklikel põhjustel.

Hetkel on teatris kaksikvõim, peale Paul Himma on juhatuses Svetlana Jantšek, kes järgmisel nädalal teatrijuhi kohustused juriidiliselt esialgu sügiseni enda kanda võtab, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Himma sõnul on lahkumise põhjus isiklik ning ta ei soovinud seda kuidagi kommenteerida.

«Väike ring teadjaid on seda teadnud juba mitu kuud, aga kuna üks minu soov oli, et teater peab sellest minimaalselt kannatama, neid juhivahetusi on siin olnud, ja kuna ei ole tegemist õnnetusega, ei majandusliku, ei isikliku, ei mingi muulaadse skandaaliga, siis on olnud ka võimalik seda üleminekut sujuvalt ette valmistada,» rääkis Himma.

Vene teatri nõukogu esimees Marika Valk ütles, et kuna Himma on saanud üle pika aja selle teatri juhtimisega ja probleemidest väljatulemisega väga hästi hakkama, siis on kõigil ääretult kahju, et ta selle otsuse tegi, aga tal ei olnud ka teist otsust võimalik teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles