Depeche Mode avaldab uue singli

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode avaldab uue singli «Where’s The Revolution»
Depeche Mode avaldab uue singli «Where’s The Revolution» Foto: Pressifoto

Depeche Mode avaldab reedel, 3. veebruaril oodatud uue singli «Where’s The Revolution.» 

Laiem avalikkus sai loo katkeid esmakordselt kuulda juba eelmisel sügisel Milanos toimunud pressikonverentsil, kus bänd esitles uut muusikat esmakordselt pärast neli aastat kestnud pausi. Depeche Mode'i 14. stuudioalbum «Spirit» ilmub 17. märtsil Columbia Recordsilt.

«Spirit» on legendide esimene koostöö produtsendiga James Ford koosseisust Simian Mobile Disco (Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys). Tegu on järjega 2013. aastal ilmunud albumile «Delta Machine», mis jõudis esikohale kaheteistkümnes riigis. Uus album on juba saanud esimesi kiitvaid arvustusi, näiteks Q Magazine nimetab uut albumit läbi aastate kõige energilisemaks Depeche Mode'i albumiks.

Depeche Mode toetab albumi ilmumist võimsa maailmatuuriga, andes nii uutele kui ka kauaaegsetele fännidele võimaluse kogeda koos bändiga jalustrabavat kontserdielamust. Turnee «Global Spirit Tour» esimese osa piletid on juba müügil ning bänd esineb üle Euroopa 21 riigis 34 kontserdiga peaaegu kahele miljonile fännile. Tuur saab avapaugu 5. mail Stockholmis ning liigub läbi Euroopa staadionide suve lõpuks Põhja- ja Lõuna- Ameerikasse.  

Ka Eestis on bändil suur austajaskond. Eesti Depeche Mode Fännklubi, mis on vanim ametlikult tegutsev fännklubi, tähistab tänavu juba 25. aasta möödumist tegutsemise algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles