ERR lähetas Brüsselisse teise korrespondendi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Ehand
Epp Ehand Foto: Ülo Josing/ERR

Eesti Rahvusringhääling lähetas seoses Eesti Euroopa Liidu nõukogu eesistumisega Brüsselisse täiendava korrespondendi, kelleks on varem «Aktuaalse kaamera» ja «Vabariigi kodanike» toimetajana töötanud Epp Ehand.

«Epu peamiseks tööülesandeks on eesistumisega seotud teemade kajastamine rahvusringhäälingu erinevatel uudisplatvormidel, kuid kindlasti aitab ta ka teisi teemasid katta, eriti enne eesistumise algust,» ütles ERRi uudistejuht Urmet Kook.

«Euroopa Liidu nõukogu eesistumine annab Eestile võimaluse tavalisest enam silma paista. Just sel perioodil Euroopa uudiseid vahendada on eriti huvitav ja tore. Korrespondent saab teha ajakirjanikutööd selle kõige otsesemas ja paremas tähenduses. Olles viimastel aastatel olnud eelkõige toimetaja rollis, on see mulle tänuväärne võimalus taas seda päris ajakirjandust teha ja uues rollis uusi oskusi õppida,» rääkis Epp Ehand.

«Koos Johannese ja operaatorite Raido Lahe ning Leonid Nikolajeviga moodustub meil Brüsselis juba ühtlasi väike toimetus. Sageli on korrespondenditöö üksikvõitlus, meil on kollegiaalne kaasamõtlemine ja tugi olemas, mis on eriti tore,» lisas Ehand.

Eesti on Euroopa Liidu eesistujamaa 2017. aasta juulist kuni detsembrini. Ehandi lähetus Brüsselisse kestabki käesoleva aasta lõpuni.

Brüsselis jätkab ERRi korrespondendina ka Johannes Tralla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles