Kuula Depeche Mode'i uut lugu

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode avaldab uue singli «Where’s The Revolution»
Depeche Mode avaldab uue singli «Where’s The Revolution» Foto: Pressifoto

Depeche Mode avaldab kauaoodatud uue loo «Where's The Revolution». Jõuline ja ajakohane lugu, mis vibreerib trummilaadungi ning võimsalt ähvardava energiaga, ankurdatuna laulja Dave Gahani nõudva vokaaliga: «Where’s The Revolution / Come on people you’re letting me down». 

Depeche Mode'i 14. stuudioalbum «Spirit» ilmub 17. märtsil Columbia Recordsilt ning on eeltellitav alates tänasest. Album ilmub üle kogu maailma nii digitaalselt kui ka füüsiliselt ning tavaversioon sisaldab 12 lugu.

Bänd avaldab albumist samuti erilise 28-leheküljelise brožüüriga, 2-CD Deluxe versiooni, mis sisaldab eksklusiivset kujundust, fotosid ning viit remiksi koondnimetusega «Jungle Spirit Mixes», mille autoreiks Depeche Mode, Matrixxman ja Kurt Uenala. 

Lisaks ilmub «Spirit» 180-grammisel vinüülil, mis on spetsiaalse SPIRIT pressinguga jagatud vinüülplaadi neljale poolele. Kogu kujunduse ja fotode autoriks on bändi kauaaegne loominguline koostööpartner, tunnustatud filmitegija Anton Corbijn.

Uus album on legendide esimene koostöö produtsendiga James Ford koosseisust Simian Mobile Disco (Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys). Näiteks Q Magazine nimetab uut albumit Depeche Mode'i kõige energilisemaks albumiks.

Depeche Mode toetab albumi ilmumist võimsa maailmatuuriga. Esimene osa tuurist «Global Spirit Tour» on juba müügis ning bänd esineb Euroopa 21 riigis 34 kontserdiga peaaegu kahele miljonile fännile. Tuur saab avapaugu 5. mail Stockholmis ning liigub Euroopa staadionide kaudu suve lõpuks Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles