Armin Kõomägi toob lettidele erootika saladuse

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Kõomägi
Armin Kõomägi Foto: Jaanus Lensment

Armin Kõomägi on valmis saanud uue novellikogu «Minu erootika saladus».

Neljapäeval, 9. veebruaril kell 17.30 toimub Eesti ärimehe ja kirjaniku Armin Kõomäe uue novellikogumiku «Minu erootika saladus» esmaesitlus Viru Keskuse Rahva Raamatu IV korrusel. Vestlust juhib Mart Juur.

 Katkend raamatust:

«Naised on igal pool. Mitte miski ei aita. Isegi pealtnäha nii igav ja turvaline formaat nagu uudistesaade.

Kui naine neid loeb, siis ma kujutan teda endale ette voodis minu all, minu ees käpukil, minu süles, valgustamas selle sama malbe ja neutraalse häälega mind kogu maailma olulisematest sündmustest. Minus lahvatab pöörane soov lasta käiku kogu oma erootiliste oskuste arsenal, et tuua sellesse tämbrisse midagi, mis kombekad vaatajad minestama sunnib. Ma tahan, et ta kiljuks järjekordse maakooli sulgemisest, et ta huilgaks iga pommirünnaku peale, et ta kraabiks mu selga verised vaod vaid seetõttu, et järgmisel päeval on oodata poolpilves ilma ja väheseid sademeid.»

Foto: Raamat

Novellikogumikus on 16 novelli.

Armin Kõomägi on Eesti ärimees ja kirjanik. Tema viimane teos «Lui Vutoon» võitis Eesti Kirjanike Liidu romaanivõistlusel esikoha. Veel on tema sulest ilmunud «Minu Mustamäe», «Amatöör», «Hea firma», «Nägu, mis jäi üle» ja «Pagejad».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles