Mustamäe uut kino külastas aastaga pool miljonit inimest

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo kino Mustamäel
Apollo kino Mustamäel Foto: Sergei Zjuganov

Mullu veebruaris Mustamäe keskuses avatud Apollo Kino on esimese aastaga külastatud üle 489 000 korra, mis tähendab, et tänaseks käib Mustamäel kinos juba iga neljas Tallinna kinokülastaja.

«Oli aeg, mil arvati, et Tallinnas pole ruumi rohkem kui ühele kinole ja veel mõni aasta tagasi peeti meie plaani avada Mustamäel Eesti nüüdiskaasaegseim kobarkino – seda enam, et nii suures mahus – täiesti hullumeelseks,» ütles Apollo Kino juht Ivar Vendelin. «Reaalsuses ületasime aga ka iseenda prognoosid ja oleme tänu Mustamäele tõusnud kiiresti nii Tallinna kui kogu Eesti populaarseimaks kinooperaatoriks,» lisas Vendelin.

Esimese aasta jooksul linastus Mustamäe Apollo kuues saalis üle 260 filmi ja toimus ligi 12 000 seanssi, mida külastas kokku üle 489 000 inimese ehk ligi veerand kõikidest pealinna kinokülastajatest. «Need on tõepoolest muljetavaldavad numbrid ühe kesklinnast väljas tegutseva verivärske kobarkino jaoks,» tunnistas Vendelin.

Tema kinnitusel on uue Mustamäe Apollo populaarsus ka mõistetav, sest kino pakub külastajatele tänast Eesti parimat kinotehnikat, tasuta parkimist, rohke jalaruumiga mugavaimaid istmeid ning palju mugavusi alates iseteeninduskassadest kuni toidu kinosaali tellimise võimaluseni. Suvel on kino VIP lounge korrusel avatud ka Mustamäe suurim väliterrass, kus enne kinno minekut einestada või jooke nautida.

Mustamäe Apollo edastab kõigis kuues saalis pilti 4K-resolutsiooniga, kasutades kahes suuremas saalis tipptasemel Barco 4K laserprojektoreid. Üheski teises meie regiooni kinos – Eestis, Soomes, Lätis ega Leedus – ei ole sellises mahus Barco laserprojektoreid ega uudseimat Dolby Atmos ruumilist heli.

Apollo Kino on nelja kinokeskuse ja 19 saaliga Eesti suurim kinooperaator, pakkudes Eesti kvaliteetseimat kinoelamust täna Pärnus Pärnu keskuses, Narvas Astri keskuses ning Tallinnas Solarise ja Mustamäe keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles