Eesti arendas superstaari

Silvia Urgas
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: Kuvatõmmis

Karl-Erik Taukar 

«Kaks»

Star Management

Hinne: 3

50 Centi läbimurdesingli «In Da Club» videos arendavad Dr Dre ja Eminem laboris uut räpisuperstaari. Katsetuste tulemusena laskub publiku ette musklis 50 Cent. Samamoodi on Stig Rästa, Fred Kriegeri ja Eric Kammiste popmuusika katselaborist rahva ette rullunud Karl-Erik Taukar. Täiuslik superstaar, karismaatiline ja kõrgete põsesarnadega, varustatud korraliku hitiportfelliga.

Taukari (jätan lugejale pakkumiseks, mitmes album) «Kaks» napsas tänavustest Eesti muusikaauhindadest endale aasta albumi ja aasta popalbumi auhinna ja Taukarile aasta meesartisti tiitli. Võiks ju öelda, mis need trofeed ikka loevad, aga antud juhul loevad küll. Taukari muusika läheb massidele peale ning on samas professionaalselt tehtud. Seda tunnustas ka muusikaauhindade riigikogust suurema liikmete arvuga žürii. Oma albumiga «Täna» pisut alternatiivsemat ja julgemat teed läinud Jüri Pootsmann jäi ju täiesti tühjade kätega. Muusikaauhindade gala publik juubeldas aga iga kord, kui Taukarit kas või silmanurgastki näha oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles