Peeter Oja juhtis KUKU sünnipäeval Vox Populi saadet

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja KUKU Raadio stuudios
Peeter Oja KUKU Raadio stuudios Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna, 25 aastat tagasi läks esmakordselt eetrisse Eesti esimene erakapitalil põhinev raadiojaam KUKU.

Sünnipäeva pärastlõunal raadiokuulajate telefonikõnesid otse-eetrisse võtvat Vox Populi saadet erandkorras juhtinud KUKU kunagine raadiohääl Peeter Oja tunnistas, et tegu on suure privileegiga: «See on nii huvitav saade. Ei möödu praktiliselt ühtegi saadet, kui mul suu lahti ei jää». Aastate eest on Oja juhtinud sarnase formaadiga öötundidel eetris olnud saadet, kus tema sõnul oli kõik sama, üksnes «inimesed olid veel unisemad ja jutud veel ebamäärasemad».

Postimehele antud intervjuus lausus KUKU peatoimetaja Hindrek Riikoja, et veerand sajandit vanaks saanud KUKU Raadio senise elukaare võrdlemine inimese eluea faasidega on igati õigustatud: «Eks me oleme ju mõtlemise ja arvamise keskne meediakanal ning 25 eluaastat on see aeg, kus mõistust peaks juba üksjagu peas olema. Aga varaküpsed olime me muidugi küll».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles