Briti superstaari kontsert jääb ära

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trompetivirtuoos Alison Balsom.
Trompetivirtuoos Alison Balsom. Foto: Wikipedia.org

Briti trompetivirtuoosi Alison Balsomi tänane esinemine Estonia kontserdisaalis jääb muusiku ootamatu haigestumise tõttu ära. Balsomi asemel astub lavale rootsi trompetikunstnik Håkan Hardenberger.

Hardenbergeri trompetimängu kõla on The Times kirjeldanud kui «planeedi kõige puhtamat ja tundlikumat». Hardenberger esitab Bernd Alois Zimmermanni džässimõjudega trompetikontserdi «Nobody knows de trouble I see».

Eesti Riiklik Sümfooniaorkester ja dirigent Paul Mägi toovad aga kuulajateni juba varem väljakuulutatud kava Bernsteini, Raveli ja Respighi suurejooneliste sümfooniliste teostega.

Kehtivad tänaseks ostetud piletid. Soovi korral ostetakse piletid tagasi kuni 17. märtsini Estonia kontserdisaali kassas.

Eesti Kontsert otsib koostöös Balsomi agentuuriga võimalusi tuua interpreet esimesel võimalusel siiski Eesti publiku ette.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles