Täna ilmub Depeche Mode'i uus stuudioalbum

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode.
Depeche Mode. Foto: Anton Corbijn

Ikooniline Depeche Mode avaldab täna 14. stuudioalbumi nimega «Spirit», mis on saadaval 12 looga tavaversioonina. Bänd avaldab ka 28-leheküljelise eksklusiivse vaheraamatuga 2-CD Deluxe versiooni, mille sisuks erilised kujundused ja fotod ning viie remiksiga lisaplaat, mille koondnimetuseks «Jungle Spirit Mixes». Vinüülversioon ilmub kahel 180-grammisel kettal. 

Depeche Mode tähistab uue albumi ilmumise päeva eksklusiivse ja intiimse kontsertesinemisega. Fännid üle maailma saavad sündmusest osa läbi HD live stream'i, toimuvat saab näha Depeche Mode'i Facebooki ja Twitteri lehel, samuti Telekom Street Gigsi kodulehel.  

Uus album on juba saanud esimesi kiitvaid arvustusi, näiteks Q Magazine nimetab seda läbi aastate kõige energilisemaks Depeche Mode'i albumiks.

Depeche Mode toetab albumi ilmumist võimsa maailmatuuriga, andes nii uutele kui ka kauaaegsetele fännidele võimaluse kogeda koos bändiga jalustrabavat kontserdielamust. Esimene osa tuurist «Global Spirit Tour» on juba müügis ning bänd esineb Euroopa 21 riigis 34 kontserdiga enam kui 1,5 miljonile fännile. Tuur saab avapaugu 5. mail Stockholmis ning liigub läbi Euroopa staadionide suve lõpuks Põhja- ja Lõuna- Ameerikasse. Vaata kogu tuurikava siit: www.depechemode.com

Kuula uut albumit siit!

Uue albumi esimene singel on «Where’s the Revolution». 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles