Haigla Pidu toob põrandaaluse popstaari

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessy Lanza
Jessy Lanza Foto: Hyperdub

Kultuslik ja armastatud Haigla Pidu võtab kätte ja läheb võrdlemisi ebatraditsioonilisse lookusesse ehk Club Hollywoodi. Selleks puhuks on nad kaasa võtnud ühe moodsat muusikat tegeva peaesineja, nimelt Jessy Lanza.
 

Jessy Lanza on Kanada päritolu elektroonilise tantsumusa artist, kes kuulub bossi Briti plaadifirma Hyperdub ridadesse. Lanza debüüt, Junior Boysi Jeremy Greenspaniga salvestatud album «Pull My Hair Back», segas mesist r&b'd eksperimenteeriva elektroonikaga ning võeti sellisena kriitikute ja publiku poolt väga hästi vastu.

Möödunud aastal ilmunud «Oh No» on õnnestunud samm popima saundi suunas. Lanza on teinud koostööd Caribou, Morgan Geisti ning footwork'i meeste DJ Spinni & Tasoga. Jaanuaris läks eetrisse tema esimene saade sarjast BBC Radio 1's Residency. Hollywoodi lavale astub Jessy Lanza oma kevadise Euro-turnee raames.

Paukuvad tantsuplaadid pakivad kaasa Haigla DJ-d Jan Tomson & Kris Luigend & Ats Luik

Üritus algab 24. märtsil kell 23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles