Galerii: Soome menubändi Haloo Helsinki! Tallinna kontsert läks täismajale

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome praeguse aja populaarsemaid bände Haloo Helsinki! alustas uue albumi «Hulluuden Highway» turneed täna väljamüüdud kontserdiga Tallinnas, Saku Suurhallis. Homme antakse meie pealinnas veel teinegi kontsert, mille piletid müüdi välja tundidega.

Haloo Helsinki! uue albumi turnee järgmine kontsert toimub 7. aprillil Soomes, Vuokattis. Kokku antakse turnee jooksul 11 kontserti.

Haloo Helsinki! on Soome praeguse aja populaarsemaid bände. Pärast kaht väljamüüdud kontserti Hartwall Areenal 2015. aasta sügisel võeti aeg aastaks maha. Haloo Helsinki! on välja andnud viis albumit, mida on müüdud üle 250 000 koopia.

Bändi lugusid on eri keskkondades kuulatud üle 80 miljoni ja muusikavideosid vaadatud üle 45 miljoni korra. Nad on saanud kuus Soome muusikaauhinda Emma, kümme nende lugu on olnud raadiojaamade enim mängitud lugude edetabeli esimesed ning nad on andnud üle 650 kontserdi.

Bändi tuntumad hitid on näiteks «Rakas», «Beibi», «Kuussa tuulee», «Pulp Fiction», «Vihaan kyllästynyt», «Kiitos ei ole kirosana», «Huuda!», «Maailman toisella puolen», «Vapaus käteen jää» ja «Maailma on tehty meitä varten».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles