Kuula Liisi Koiksoni uut lugu

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson.
Liisi Koikson. Foto: Felix Laasme

Liisi Koiksoni uus singel kannab nime «Procrastination Queen». Uute helide ja vormidega katsetav lugu vihjab, millist muusikalist stiili kannab lauljatari 17. aprillil ilmuv uus album «Coffee For One».  

Inglisekeelne album «Coffee For One» on Koiksoni jaoks värske muusikaline suund koostöös produtsendi Raul Ojamaaga, kelle projektide hulka kuulub näiteks Mick Pedaja viimane kauamängiv. Koiksoni loomingu ja Ojamaa produktsiooni tulemusena on uue muusika märksõnadeks popiga katsetav kaasaegsus ja soul. Sealjuures on alles jäetud lauljannale omane vokaalne mahedus, sumedus ja pehmus.

«Sel korral oli kindel plaan katsetada elektroonikaga ja proovida enda olemust uue taustsüsteemiga sobitada. Produktsiooni osas jõudsime üsna kergesti üksmeelele. Tahtsin oma varasematest raamidest väljuda ja katsetada midagi uut. Loodetavasti see õnnestus,» ütles laulja.

Esimeses loos teeb külalisena kaasa Robert Linna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles