Liisi Koikson andis välja uue albumi

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Felix Laasme

Liisi Koiksoni uus album «Coffee For One» on tänasest saadaval. Inglisekeelne album valmis koostöös produtsendi Raul Ojamaaga ja sellel kõlab seitse lugu. Kauamängiva esimene singel on «Procrastination Queen», kus teeb kaasa ka Robert Linna.  

«Enamus albumil ilmuvatest lugudest on kirjutatud Londonis ja seetõttu on album inglise keeles. Kui varem olen peamiselt esitanud teiste loomingut, siis nüüd tulen esimest korda välja enda kirjutatud lugudega. Soovin panna ennast proovile mitte ainult interpreedi, vaid ka loojana,» rääkis Koikson.

Lisaks oli lauljataril kindel plaan katsetada elektroonikaga ja proovida enda olemust taustsüsteemiga sobitada.

«Produktsiooni osas jõudsime produtsendiga üsna kergesti üksmeelele. Tahtsin väljuda oma varasematest raamidest ja katsetada millegi uuega. Loodetavasti see õnnestus,» lisas Koikson.

««Coffee For One» on hetk, mil oled kodust kusagil kaugel, ei ole kohustusi ja ei pea kusagile minema. Keegi sind ei oota ja võtad hetke, et istuda iseendaga täpselt nii kaua kui tahad. Võib-olla ei teegi midagi. Tellid moe pärast kohvi ja lased sellel laual jahtuda. Paned tassi kõrvale ka märkmiku ja pliiatsi, juhuks kui mõni säilitamist väärt mõte pähe tuleb. Istud ja kasvatad ennast rahulikuks jääma ja hetke nautima. Võõras kohvikus koos kümnete võõrastega,» selgitab ta.

Muusika saateks on valminud limiteeritud koguses singli «Procrastinaton Queen» temaatikaga kaelaehted koostöös eesti ehtebrändiga New Vintage by Kriss. Ehted koos plaadiga on tänasest müügil Liisi Koiksoni ametlikus ja mitmeid teisi artiste esindavas kodumaises veebipoes www.311.ee.

Esitluskontserdid toimuvad 21.04 Otepää Kultuurikeskuses, 22.04 Saku Mõisas ja 26.04 Pärnu Endla Küünis. Lisaks annab Koikson esitluskontserdi ka Tallinnas, 23. aprillil kell 19 Vaba Laval, Jazzkaare tasuta kontsertide päeva raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles