Otseülekanne: tähistame Juhan Liivi 153. sünniaastapäeva

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuleval pühapäeval saanuks Juhan Liiv 153-aastaseks.

Alatskivil Liivi muuseumis tähistatakse luuletaja sünnipäeva ja antakse üle Juhan Liivi luuleauhind 2017. Postimees teeb sellest otseülekande, mis algab kell 12.30 ja kestab tund aega.

Pühapäev, 30. aprill

Otseülekande kava

  • Foto-luule-helinäituse «ViiV Juhan Liivita» avamine-performance. Näituse avamine ei toimu hetkes, vaid on protsess, milles vahelduvad fotode visuaalsus, luule ja heli. Näitus-perfomance korraldab rühmitus JPEG. Rühmituse liikmeid seob õppimine Tartu Ülikoolis maalierialal: Jane Rähn (Tiidelepp) — luulevõistluse Tarslämm 2016 võitja; Egon Erkmann — disainer, semiootik; Paap Nõmm — muusik-helilooja.
  • 39. Liivi luuleauhinna nominentide tutvustamine ja laureaadi väljakuulutamine. Kantakse ette nomineeritud ja laureaadi luuletused.
  • Laule Juhan Liivi tekstidele põhjal esitab folklaulja Eva Mitreikina, kes on andnud välja autoriplaadi «ulm12»,mis pälvis 2008. aastal Eesti Ekspressi nädala albumi tiitli.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles