Suvine Intsikurmu Festival avalikustas kogu esinejate nimekirja

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cigarettes After Sex
Cigarettes After Sex Foto: Kuvatõmmis

Tänavu 5ndat korda toimuv Intsikurmu Festival rõõmustab kahe suure nimega USAst – esinejate sekka lisandusid Cigarettes After Sex ja Holy Fuck. Värskete väliskülaliste hulgas on veel Golden Parazyth Leedust, Fran Palermo Ungarist ja Eddie and the Lovemakers Rootsist. Kohalikest tähtedest rõõmustavad festivali külalisi Els Himma, Iiris, Karl Petti Band, NOEP, Paul Oja, EiK ja Liisi Koikson.

4. ja 5. augustil Intsikurmu metsapargis peetava festivali peakorraldaja Mihkel Kübara sõnul kasvab Intsikurmu Festival tänavu nii sisult kui ka vormilt. «Laiendame festivaliala, lisame kolmanda lava ja avame publikule veel rohkem kogu metsapargi ilu. Meie eesmärk on pakkuda kahel päeval oma festivali sõpradele rohkem ruumi nii muusika kui ka liikumise näol. Palju muusikat, head inimesed, Lõuna-Eesti loodus, maagiline Intsikurmu metsapark, käsitööjoogid, maitsvad ja erilised söögid, kaunis kunst ja videoinstallatsioonid metsapargis – see ongi lühidalt Intsikurmu Festival 2017.»

Cigarettes After Sex austajatel on tulev suvi seda enam põnevam, et 9. juunil ilmub lõpuks nende kauaoodatud debüütalbum. Varasem „Cigarettes EP” tundus ka bändi ninamehele Greg Gonzalezele endale niivõrd eriline, et järje tegemine paistis kohutavalt keerukas. Kannatlik perfektsionism on aga saanud lõpuks vormi ning albumi avalugu «K.» on esimese singlina raadiotes oma romantilist lugu rääkimas.

Holy Fucki külastus tuleb samuti aktuaalsel ajal – nende uus plaat «Congrats» ilmus just eelmise aasta lõpul ning seikleb kuskil elektroonika ja müraroki skaalal. Võib ette kujutada, et Einstürzende Neubauten sai Fela Kutist inspiratsiooni ning Brian Eno on abis süntesaatoritehnikuna.

Kõik väljakuulutatud Intsikurmu Festivali esinejad: 5loops, Cigarettes After Sex (US), Colors of Today, Eddie and the Lovemakers (SE), EiK, Els Himma, Erki Pärnoja, Fran Palermo (HU), Frankie Animal, Golden Parazyth (LT), Holy Fuck (US), Iiris, Karl Petti Band, Liisi Koikson, Low Roar (IS), Lucy Rose (UK), Liima (DK/FI), Mauno Meesit Trio, Metsakutsu, Noah Kin (FI), NOEP, Paul Oja, Progress, Põhja Konn, Shipsea (LV), Throws (UK), Vaiko Eplik ja Eliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles