Silver Sepp ja Kristiina Ehin lähevad tuurile enneolematu sõidukiga!

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ehin
Kristiina Ehin Foto: Jaanus Lensment

Silver Sepp ja Kristiina Ehin lähevad uue plaadi ja luulekoguga tuurile «Rohtumised» ja «Kohtumised»

Muusik Silver Sepp ja luuletaja Kristiina Ehin alustavad 14. juunil Viljandis Silveri uue albumi «Rohtumised» ja Kristiina luulekogu «Kohtumised» tutvustustuuri. Nad annavad erinevates Eesti õuedes seitse kontserti - lisaks Viljandile ka Pokumaal, Tallinnas, Tartus, Karepal ja Kristiina koduaias Raplas. Ringreis lõppeb suvisel pööripäeval Silveri taluõues Treimani külas Pärnumaal.

Tuurile sõidetakse ennenägematu neljarattalise lava-laevaga, millele heisatakse igas kontsertpaigas seitsmemeetrine puri. Kõlab Silveri värskeimaid laule ja Kristiina uusimaid luuletusi, lava on isetehtud fantaasiapillidest pungil ja iga kontsert on vaatemänguline ning kordumatu luule- ja muusikaelamus .

Kristiina Ehin: ««Rohtumised ja Kohtumised» on muusika ja kirjanduse ringreis - kohtumispaik kõigile, kes naudivad ebatavalistel ja iseleiutatud pillidel loodud laule, jutuvestmist ja luulelist sõnajõudu. Pärast kontserti lõkke ääres kakaod rüübates võib külaline koos esinejatega tõdeda, et selle suve lilled on end lõpuks õitsele võidelnud ja rohtunud rajad võivad viia müstiliste kohtumisteni.»

  • K 14.juuni - Viljandi, Muksi tamm (Pikk 33)
  • N 15.juuni - Pokumaa, Padasoomäe õu
  • R 16 juuni - Rapla, Ehinite koduaed (Viljandi 36)
  • L 17.juuni - Tallinn, Ukraina kiriku õu (Laboratooriumi 22)
  • P 18.juuni - Tartu, Lodjakoda (Ujula 98)
  • T 20.juuni - Karepa, Kalame talumuuseum (Vihula vald)
  • K 21.juuni - Treimani, Silveri kodu (Lepa-Ansi talu, Häädemeeste vald)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles