Erki Pärnoja ja Anna Põldvee avavad suvehooaja tasuta kontserdiga

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Põldvee ja Erki Pärnoja
Anna Põldvee ja Erki Pärnoja Foto: Erakogu

Muusikud Erki Pärnoja ja Anna Põldvee avavad suvise kontserthooaja ajaloolise Volta tööstuskvartali sisehoovis, kus annavad laupäeva õhtul kell 20.00 tasuta hoovikontserdi.

«Laupäevase kontserdiga avame enda jaoks ametlikult suvehooaja, sest üle pika aja saame jälle välistingimustes muusikat mängida ja see teeb asja kindlasti eriliseks,» rääkis Pärnoja.

Põldvee usub, et tuleb õdus õhtu, kus nende poolt esitatud muusika jätab kuulajale ka piisavalt ruumi oma mõtetes rändamiseks ning nautida esinemispaiga – Volta kvartali – pakutavat erilist atmosfääri.

Pärnoja ja Põldvee peavad muusikutena väga oluliseks ausust ning kindlasti ka julgust olla sina ise. «Kuulaja ees peab olema avatud südamega, sest ainult nii saab päriselt jagada seda, mis endal anda on,» ütlevad nad.

Erki Pärnoja ja Anna Põldvee tasuta hoovikontsert toimub sel laupäeval, 20. mail algusega kell 20.00 Volta kvartalis, Tööstuse 47D sisehoovis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles