Suri rokkmuusik Chris Cornell

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Cornell 1964-2017
Chris Cornell 1964-2017 Foto: Reuters

Ameerika rokkmuusik Chris Cornell suri eile vaid 52-aastasena. Cornell suri mõni tund pärast Detroidis toimunud kontserti. Surma põhjus on selgitamisel, kuid erinevate kanalite kinnitusel kahtlustab politsei enesetappu. 

Cornelli esindaja Brian Bumbery sõnul on Cornelli surm täielik šokk ja väga ootamatu. Cornell viibis ansambliga Soundgarden Ameerika turneel, täna pidi toimuma järgmine kontsert Ohios. 

Ajakirjanduse andmetel oli laulja abikaasa palunud peresõbral mehe hotellituppa minna, et kontrollida, kas temaga on kõik korras. Sõber oli sunnitud ukse lahti murdma ning leidis Cornelli surnukeha vannitoast. 

Enesetapu spekulatsioonidele annab ka alust viimane lugu, mille Cornell kontserdil esitas, «Slaves and Bulldozers», kuhu lisas Led Zeppelini loost «In My Time of Dying» pärit fraasi:«In my time of dying, I want nobody to mourn. All I want for you to do is take my body home. Well, well, well, so I can die easy» («Mu surma korral ei taha ma, et keegi leinaks, vaid et mu keha viidaks koju, et saaksin rahulikult surra.»), vahendab Daily Mail. 

1984. aastal loodud Soundgarden oli 1990ndate grunge-muusika tähtsamaid ansambleid selliste nimede nagu Nirvana, Pearl Jam ja Alice in Chains kõrval. Bänd lõpetas küll 1997. aastal tegevuse, kuid tuli uuesti kokku 2010. 

Cornell oli tuntud ka ansamblite Audioslave ning Temple of the Dog laulja ning ka sooloartistina. Tal ilmus viis sooloalbumit, viimane «Higher Truth» kaks aastat tagasi. 

Cornelli üks tuntumaid lugusid on kindlasti James Bondi «Casino Royale» filmi tunnuslugu «You Know My Name».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles