Kuku ärasaatmine algab kinos ja lõpeb rockiklubis

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Arvo Kukumägi "Karikakramäng II" esilinastusepeol Noku klubis
Näitleja Arvo Kukumägi "Karikakramäng II" esilinastusepeol Noku klubis Foto: Viktor Burkivski

Armastatud näitleja Arvo Kukumägi saadetakse viimsele teekonnale tuleval laupäeval, 27. mail Sõpruse kinos. Kell 11.30 avatakse uksed hüvastijätuks, leinatalitus algab kell 13.00.

Oodatud on kõik, kellele Kuku elu ja looming korda läheb.

Sõpruse Kinos viivad leinatalitust läbi Kuku head sõbrad, näitlejad Heino Seljamaa ja Jan Uuspõld. Järelhüüded Kuku sõpradelt ja lähedastelt.

Peale Kuku teelesaatmist tuhastamistalitusele, mis toimub väikeses pereringis, palume saali kogunenuil mitte lahkuda. Kuku sõbrad on kokku pannud  filmi meenutamaks armastatud sõpra.

Arvo Kukumägi soovis, et tema matused ei oleks kurb sündmus. Lähedased ja sõbrad täidavad Kuku soovi 27. mai õhtul kell 19.00 - 22.00 Tallinnas Rock Cafés. Arvo Kukumäele jagavad kohast austust Eesti tipp-bändid Peeter Volkonski juhatusel.

Mälestuskontserdile on kõik oodatud.  Kontsert on tasuta. Salvestusõigused Rock Cafes toimuvale kontserdile on broneerinud TV3.

Lähedaste palvel palutakse pärgi ja kimpe ärasaatmisele mitte tuua!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles