Homme toimub Kohilas festival Kaparock

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Vinger
Singer Vinger Foto: Promopilt

Homme, 3. juunil toimub Kohilas, Tohisoo mõisapargis festival Kaparock. Ettevalmistused on kulgenud plaanipäraselt, esinejaterivis muudatusi ei ole ning ka ilmaprognoos lubab tuule vaibumist, kuiva ilma ning sooja kuni 16 kraadi. Festivali väravad avatakse kell kaks päeval. 

Lavale astuvad Singer Vinger, Elephants From Neptune, I Wear* Experiment, Eliot Ness, Púr Múdd, Reket ja Sibyl Vane, unplugged kontserdi annab Uku Suviste ning oma 25. sünnipäeva tähistab festivalil Kadi Toom & Stele.

Käimasoleva laste ja noorte kultuuriaasta puhul esinevad festivalipäeva alguses Kohila kooliõpilaste ansamblid Wall to Wall, Right Click ja Lights Out. Kaparocki päevajuhtideks on 6-aastane Aksel Kahar ja 8-aastane Otto Samuel Kahar.

Kaparock toimub Raplamaal, 30 km kaugusel Tallinnast ning sinna pääseb lisaks isiklikele liiklusvahenditele ka rongi ja bussiga. Tallinnast pääseb Kohilasse ning päeva lõpus tagasi koju festivali eribussidega. Lisainfot leiab aadressilt www.kaparock.ee ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles