Suri romaani «Nullpunkt» autor Margus Karu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Karu esitles uut romaani «Täna on täna ja forever on forever»
Margus Karu esitles uut romaani «Täna on täna ja forever on forever» Foto: Viktor Burkivski

Menuromaani «Nullpunkt» autor Margus Karu on surnud. Traagilist uudist kinnitas Karu lähedane sõber Eia Uus.

«Ta oli kõige ilusam inimene, keda ma olen tundnud,» ütles Eia Uus. «Ta muutis väga paljude inimeste elu rõõmsamaks.»

«Mina tunnistasin endale, et minuga võib olla midagi valesti… hakkasin otsima mingisugust diagnoosi alles võrdlemisi hiljuti. Enne lihtsalt arvasin, et õnn ei ole päris minu jaoks ja et ma ei saa kunagi teada, mida tähendab päris armastus või päris rõõm. Arvasin, et ma lihtsalt olen seda tüüpi inimene. Et õnn on sellistele… rumalatele. Neile, kes ei suuda tunnetada seda olemise valu, mida maailm tegelikult pakub,» ütles Karu 2014. aasta detsembris Müürilehele antud usutluses.

2015. aasta suvel tehtud Postimehe intervjuud temaga loe siit.

Margus Karu sündis 1984. aastal Tallinnas. Ta lõpetas Tallinna Pedagoogikaülikooli audiovisuaalse meedia eriala ning töötas tootmisfirmas Kuukulgur reklaami- ja filmiprodutsendina.

Noorsooprobleemidele pühendatud «Nullpunkti» ainetel on valminud mängufilm, tele- ja teatrilavastus. 2014. aastal valminud film oli tolle aasta vaadatuim kodumaine mängufilm, kogu linastumisaja jooksul käis seda vaatamas 54 000 inimest. Karu romaan «Täna on täna ja forever on forever» ilmus 2014. aastal.

Postimehe kultuuritoimetus avaldab Margus Karu lähedastele ja sõpradele kaastunnet.

Copy
Tagasi üles