Hiiumaal tuleb festival, kus ei esine ühtegi ebahuvitavat artisti

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratkiller
Ratkiller Foto: Kuvatõmmis

Festivalil on nimeks Kalana Saund 2017 ja toimub see 28.–30. juulini Hiiumaal Kalana külas Paradiisirannas.

«Kalana Saund toimub sel aastal Paradiisirannas, see on jalutuskäigu kaugusel sadamast, kus olime eelmisel aastal. Seekord siis veel kaugemal tsivilisatsioonist, maailma kõige ilusama Eesti ranna kõrval küngaste vahel,» kirjutatakse vastavas teadaandes. Festivali korraldab plaadifirma Pudru Kuul. Küsisime selle asjamehelt Raul Saaremetsalt, mis festival see on ja miks nad seda peavad.

«Me oleme Siim Nestoriga aastaid festivalidel käies ohkinud, et tahaks ikka ise ka festivali teha. Aga et festival peaks olema hästi mugav, kus ei peaks järjekorras seisma ega esineks ühtegi ebahuvitavat artisti, ja et see toimuks megahuvitavas kohas. Ma siin puhun nüüd oma trompetit, aga just selline festival Kalana Saund ongi,» selgitas ta.

Esinejaid on festivalile juba nii kinnitatud kui ka veel kinnitamisel. Kindlasti saab näha-kuulda selliseid artiste, nagu Ratkiller, Mart Avi, Nikolajev, San Hani, Hypnosaurus, Ajukaja & Andrevski, Hunt, Joel Tammik jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles