Piret Krumm: nali pole naise sünnipagasis

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Krumm.
Piret Krumm. Foto: Eero Vabamägi

1. augustil Eesti Draamateatrist lahkuv ja vabakutse elu alustav näitlejanna Piret Krumm tahab teha rohkem komöödiat ega tõmba kunsti ja meelelahutuse vahele piiri. «Olla tuju tõstja ja tuju hoidja on raske töö,» ütleb ta.

Intervjuule tulles on Piret Krumm nii lustlik ja vahetu, et minu kramplikud katsed teda teietada kukuvad kohe läbi. Elevusel on põhjus: tema elus algab uus osa pealkirjaga «Vabakutseline» ja selleks on ta valmistunud lavakoolist alates – Eestis ja maailmas tehakse nii palju põnevat teatrit ja ägedaid filme, et oleks raiskamine end vaid ühe majaga siduda.

Piret Krumm ei erista teatrit ja meelelahutust. «Lavaline olek on seotud pühapaigaga. Ja selles pühapaigas peab ka lõbus olema,» ütleb näitlejanna Arterile. Tema suvi on täis nii muusikat kui ka teatrit ja ainus, mis talle praegu muret teeb, on see, kuidas leida üks nädal muretult murul lesimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles