Startis Kanal 2 uus saatesari «KMD klubi». Kuidas meeldis? (1)

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 huumorishow KMD Klubi
Kanal 2 huumorishow KMD Klubi Foto: Erlend Štaub / Kanal 2

«KMD Kubi»

Saatejuht Indrek Taalma, erinevates saadetes Priit Pius, Harry Kõrvits, Taavi Teplenkov, Margus Prangel jpt.

Eetris pühapäeviti kell 19.35, Kanal 2

Kes seda nalja ikka teeb, kui mitte ise. Eestlased on üsna naljalembene rahvas, eriti kui iseenda üle naermiseks läheb. Teistele nalja tegemisega on juba keerulisem, kuid äsja helesinistel ekraanidel debüteerinud Kanal 2 uue saatesarja «KMD klubi» avaosa sai ülesandega rahuldavalt hakkama.

Tegemist on formaadikindla saatega — näitlejad esitavad kahe- või kolmekesi anekdootlikke lugusid ja sketše, mille tarvis kostüümi ei vahetata ning ümberkehastumine, kui see vajalik, sünnib otse vaataja silma all. Kes jälginud Vene telekanaleid, neile on «Comedy Clubi» saated ammused tuttavad. Miks eestikeelne saatenimi «KMD klubi» on, teavad vast ainult tegijad ise, aga eks see KMD komöödiat tähenda. Saate režii ja üldine kulg oli tempokas, stsenarist-toimetaja Martin Aare vahetekstid vaimukad.

Vaadates nalju kuulanud stuudiopublikut, naerdi tihti nii, et silmist voolas lausa pisaraid, mistõttu jäi mulje, et rahvas jäi esitatuga vägagi rahule. Aga eestlased on tegelikult tänuväärt publik, sest kui juba selle eesmärgiga on kodust välja mindud, et naerda saaks, siis peab seda ka saama. Kodus üksinda telekat vaadates muidugi nii lõbus ei olnud, ent mõne muige teenisid näitlejad isegi minusuguselt tõsimeelselt härralt.

Meeldiva üllatuse valmistas lugusid tervikuks siduv särtsakas saatejuht Indrek Taalmaa, tore oli, et näiteseltskonnaski kohtas nimesid ja nägusid, kes pole jõudnud vaatajaid liiga sagedase ekraanil olemisega ära tüüdata. Jätkake samas vaimus!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles