Tõnis Niinemets tuleb power-up komöödia uue versiooniga

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets.
Tõnis Niinemets. Foto: Mihkel Uba

Sel kevadel publikumenu pälvinud power-up komöödia «Homme on Täna!» saab järje. Tõnis Niinemetsa ja POINTI koostöös valmib materjal «Homme on Täna! 2.0». Uue tekstiga alustatakse 27. septembril turneed. 

Tekstiga võetakse maailma ja Eesti elu lahti ning Niinemetsale omase peene huumoritajuga ja kerge, kuid tugeva lavalise energiaga sketšides pannakse see kõik uuesti teistmoodi kokku. 

Niinemets ise selgitab:«Miks me tegime etenduse sisuks täiesti uue materjali ja pakendil muutsime ainult kaks numbrit ja punkti? Sellepärast, et see on update! See on nagu iPhone! Ei tegelikult see on parem kui iPhone, sest korpus ei ole kriimuline ja klaas ei ole mõraline ning sisu on täiesti uute rakendustega ja aina kiirem.» Ta lisab, et power-up nali on parim vahend maailma muutmiseks ja kevadel kinnitas meie usku ka publikult saabunud tagasiside ja tänukirjade laviin.

«Selle tagasiside pealt oleksin võinud sisuliselt sama materjaliga jätkata, kuid me ei saa endale seda lubada. Maailm muutub jätkuvalt tõusvas tempos ja publikule vanu nalju pakkuda tundub nagu kett maas rattarallit sõita. Ma tahan, et kui inimene läheb peale etendust minema oleks ta korralikult naernud, õnnelik ja laetud uue energiaga ning, et tal oleks mõned uued tööriistad, millega oma elus edasi minna.»  

«Homme on Täna! 2.0» sündis Tõnis Niinemetsa, Karl Kermese, Kertu Moppeli, Birgit Kermese ja Mehis Pihla ühise loominguna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles