Ajakiri Vikerkaar on saadaval e-ajakirjana

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanike liidus toimunud ajakirja Vikerkaar 20. sünnipäev detsembris 2006. Pildil ajakirja peatoimetaja Märt Väljataga.
Kirjanike liidus toimunud ajakirja Vikerkaar 20. sünnipäev detsembris 2006. Pildil ajakirja peatoimetaja Märt Väljataga. Foto: Liis Treimann

Kodumaine kultuuriajakirjandus seilab uusimal infotehnoloogilisel laineharjal ning ajakirja Looming kõrval on nüüd ka Vikerkaar saadaval e-ajakirjana.

Alates homsest saab Vikerkaare värskeimat ehk aprilli ja mai numbrit paberväljaandega identsel kujul hankida ja näiteks iPadis lugeda ning esimest numbrit pakutakse tutvumiseks veidi soodsamalt kui paberväljaannet, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Ajakirja Vikerkaar peatoimetaja Märt Väljataga sõnul on üks võimalik lugejagrupp  inimesed välismaal, kellele paberväljaande saatmine on kallis ja võtab aega.

«Siis on hea sealt võrguraamatupoest sama hinna eest osta endale arvutisse see. Lõppude lõpuks ega see paberväljaanne pole mingi püha lehm, mida tingimata hoidma peab ning kui e-ajakiri muutub kunagi sama suureks sissetulekuallikaks, siis on ju ainult hea, kui neid võimalusi on palju,» ütles Väljataga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles