Age Oksa lahkumisetenduse pileti saamise lootus on veel vähestel

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise Rahvuslikus Balletis tantsivad Age Oks ja Toomas Edur.
Inglise Rahvuslikus Balletis tantsivad Age Oks ja Toomas Edur. Foto: Ove Maidla

Veebruaris Jõhvis toimuvale Age Oksa lahkumisetendusele pole vabamüügist võimalik pileteid enam saada, väike lootus on veel vaid EMT Topelt pluss klientidel.

7. veebruaril toimuv «Uinuva kaunitari» etendus on praktiliselt täis, piletid on kas broneeritud või välja müüdud, rääkis Jõhvi kontserdimaja müügijuht Keio Soomelt Postimees.ee'le. Pileteid saavad veel osta EMT Topelt Pluss kliendid, kellele mobiilifirma on broneerinud osa kohti. Nemad said vastava kupongi kätte alles eile.

«Võib juhtuda, et mõned piletid vabanevad, kui nädala jooksul hakatakse grupipileteid välja ostma,» sõnas Soomelt, kuid lisas, et sisuliselt on 900-kohaline saal välja müüdud.

Müügijuhi sõnul hakati balletigala piletid müüma 24. novembrist ning Inglismaal tantsivate  Age Oksa ja Toomas Eduri etenduse pileteid hakati kohe esimest päevast innukalt ostma.

Jõhvi balletigala ajal on võimalik näha sama etendust ka Peterburi Maria teatri solistide esituses ning ka selle etenduse enamik pileteid on juba välja müüdud.

«Neil etendustel on eri sihtgrupp, eestlased tahavad rohkem näha Age Oksa ja Toomas Edurit, vene publik soovib näha Maria teatri soliste,» sõnas müügijuht.

Priimabaleriini Age Oksa lahkumisetendus Suurbritannias toimub juunis, kui Inglise Rahvuslik Ballett lõpetab hooaja esinemisega Püha Pauluse katedraalis.

Eesti publikul on võimalik Age Oksa ja Toomas Edurit näha veebruari alguses toimuval Jõhvi balletigalal, kui nad tantsivad koos P. Tšaikovski «Uinuvas kaunitaris» ja osalevad galaetendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles