Uputus Draamateatris muudab mängukava ka täna-homme

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamateatri suur saal.
Draamateatri suur saal. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Möödunud nädala neljapäeval draamateatris tuletõrjesüsteemi käivitumise tõttu üle ujutatud lavatehnika muudab teatri mängukava veel ka sel nädalal.

Nii jääb täna lavatehniliste probleemide tõttu ära «Mängud tagahoovis ehk Because» etendus ning homme on etenduse «Vassiljev ja Bubõr ta tegid siia...» asemel suures saalis «Vombat».

Teatri kommunikatsioonijuht Tanel Tomson ütles Postimehele, et tegu on möödunudnädalase uputuse «järelkajaga.»

«Lavatehnikat on vaja veel putitada-seadistada selle nimel, et kõik probleemid lahendada. Kuna möödunud nädala lõpus tekkinud rike uputas kõik elektrisüsteemid üle, siis vead on aja jooksul välja tulnud,» selgitas Tomson.

Tema sõnul on mõni lavastus võimaluste piires vahepeal suures saalis ka toimunud, lavatehnika kasutus sõltub iga lavastuse vajadustest. «Loodan, et need kaks muudatust mängukavas on nüüd viimased,» sõnas kommunikatsioonijuht.

Ärajäänud etenduste piletid vahetab teatri kassa ümber või ostab tagasi 2 nädala jooksul. Teater vabandab kõigi teatrikülastajate ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles