Disturbedi kontsert kujunes teraapiasessiooniks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Disturbedi vokalist David Draiman avas kuulajatele oma hinge, taustal rokib bassimees John Moyer.
Disturbedi vokalist David Draiman avas kuulajatele oma hinge, taustal rokib bassimees John Moyer. Foto: /Õhtulehterlend Staub

Suurkontsertidel käimine on alati natuke õnnemäng, isegi juhul, kui tegemist on su lemmikbändiga. Nii palju asju võib viltu minna: heli on halb, lood ei ole need, mida ootasid, lemmikut nad ei mänginudki ja lisaks kõigele maksab õlu hingehinda. Õnneks saab tõdeda, et üleeile Saku suurhallis võimsa kontserdi andnud USA bänd Disturbed raputas hinge põhjalikult läbi ja vingumiseks leiab põhjust ainult siis, kui vaadata otsa kontserdikülastajatele.

Disturbed on üks neist ansamblitest, kes on väga tugeva sotsiaalse närviga ning kes on oma hingeasjaks võtnud depressiooni ja sõltuvushäiretega võitlemise. Nende lood on puudutanud miljoneid inimesi, kes on julgenud just tänu bändi ninamehe David Draimani jt tegevusele oma lugu võitlusest deemonitega jagada. Paljudest Disturbedi lauludest kõlab läbi just see sõnum: depressioon, vaimse tervise ja sõltuvushäired on just seda. Need on deemonid, kellega meil tuleb võidelda, kuid kellest on võimalik võitu saada. Alati on põhjust edasi võidelda, alati on põhjust valida elu – isegi kui sa seda mustas augus olles enam ei näe või ei tunne.

Deemonitega silmitsi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles