Uus Matrixi film on tulekul!

Kultuuritoimetus
Copy
Filosoofiline ulmepõnevik «The Matrix» sai tänavu 20.
Filosoofiline ulmepõnevik «The Matrix» sai tänavu 20. Foto: Kaader filmist

Lana Wachowski kirjutab ja lavastab neljanda filmi Matrixi filmisarjas, vahendab Variety. Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss mängivad taaskord Neod and Trinityt.

Warner Bros. Pictures ja Village Roadshow Pictures on filmi tootjad ja levitajad. Warner Bros. Picture Group esimees Toby Emmerich tegi uudise teatavaks teisipäeval.

«Me oleme kohutavalt elevil Lanaga koos Matrixi-maailma tagasi minemisest,» ütles Emmerich. «Lana on tõeline visionäär — ainuline, originaalne ja loov filmitegija — ning me oleme väga rõõmsad selle üle, et ta kirjutab, lavastab ja produtseerib selle uue peatüki Matrixi universumis.»

​«Mitmed küsimused, mida Lily ja mina 20 aastat tagasi oma reaalsuse kohta küsisime, on tänaseks ainult ajakohasemaks muutnud. Ma olen väga rõõmus, et need tegelased on leidnud tee tagasi minu ellu ja tänulik veel ühe võimaluse eest töötada koos oma imeliste sõpradega,» ütles Lana Wachowski ametlikus teates.

Lisaks Wachowskile töötavad stsenaariumi kallal ka Aleksandar Hemon ja «Pilveatlase» autor, briti kirjanik David Mitchell. Film peaks minema tootmisesse aastal 2020.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles