Kultuuriministeeriumis alustas tööd Yoko Alender

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoko Alender
Yoko Alender Foto: Peeter Langovits

Kultuuriministeeriumis alustas arhitektuurivaldkonna projektijuhina tööd Yoko Alender.

Arhitektuurivaldkonna projektijuhi ülesanne on arhitektuurivaldkonna riikliku tegevuskava ettevalmistamine ja selle koostamise koordineerimine, arhitektuurivaldkonda puudutavate ettepanekute tegemine ministeeriumi arengukavadesse ja kultuuripoliitika arengusuundade dokumenti, teatas ministeerium.

Yoko Alender sai 2010. aastal Eesti Kunstiakadeemiast arhitektuurimagistri kraadi arhitektuuri- ja linnaplaneerimise alal.

Ta on töötanud alates 2008. aastast Tallinna kultuuriväärtuste ameti miljööalade osakonnas peaspetsialistina. Varem töötas ta arhitekti-projektijuhina OÜ-s Urbanmark ja arhitektuuri- ja produktsioonifirmas ZiZi ja YoYo OÜ, olles ka viimase asutaja- ja juhatuse liige.

Samuti on ta töötanud produktsioonifirmas Kultorg OÜ projektijuhi ja juhatuse liikmena.

2006. aastal oli Yoko Alender X Rahvusvahelise Veneetsia arhitektuuribiennaali Eesti ekspositsiooni kaasautor ja projektijuht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles